Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 22:49

"Динамо" за бездарної гри пробилося в 1/8 Ліги Європи

"Динамо" за бездарної гри пробилося в 1/8 Ліги Європи
"Динамо" зіграло внічию з АЕКом, але пройшло далі

Київське "Динамо" зіграло внічию 0:0 домашню гру проти грецького АЕКа і вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи. Робимо висновки після гри.

1. Кияни провели один із найгірших домашніх матчів. Команда вийшла на поле з думкою не пропустити, і всі її дії були зосереджені саме на досягненні цієї мети. Часом доволі тривалі відрізки матчу господарі просто не могли зачепитися за м'яч. Найкращого гравця матчу годі визначити, але претендентів на гіршого – більш ніж достатньо.

2. Навіть виїзний матч проти "Янг Бойз", який залишив киян поза бортом Ліги чемпіонів, був кращим з точки зору якості гри. Не вміти зв'язати два паси для команди, яка бореться за чемпіонство в своїй країні й претендує на зону Ліги Чемпіонів – за межею розуміння. Часом хотілося, аби АЕК забив і припинив ці страждання на полі.

3. У центрі поля в "Динамо" суцільна катастрофа. Реактивний Гонсалес ніяк не навчиться влучати у ворота з кількох метрів. Шепелєв невідомо що робив на полі. Те саме можна сказати про Гармаша. З такою грою Денису годі мріяти про серйозний зарубіжний клуб.

Часом хотілося, аби АЕК забив і припинив ці страждання на полі

4. Гра показала, яка прірва нині між "Шахтарем" і "Динамо". Донеччани вчора втоптали у землю "Рому" із її зірками, а кияни ледь не зганьбилися в грі із посередніми греками. Показовим був епізод із виходом Мораеса сам на сам із голкіпером. Ферейра аналогічний вихід реалізував блискуче, а Мораес навіть не спромігся вдарити як слід. Якщо підопічні Хацкевича гратимуть так надалі, то буде верхом несправедливості, якщо саме "Динамо" стане чемпіоном. Киянам має бути соромно за таку гру.

5. Байдуже, хто попадеться "Динамо" в наступному раунді. Без якісного покращення гри киянам нічого ловити в цій Лізі Європи. Поки вони – найслабша ланка в 1/8 фіналу.

Динамо Україна - АЕК Греція 0:0 (0:0, 0:0)

Динамо - Бойко, Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Морозюк, Гармаш, Шепелєв (Бесєдін, 76), Буяльський, Гонсалес, Мораес (Шапаренко, 90), Циганков.

АЕК - Баркас, Родріго Гало, Ламбропулос, Чигринський, Бакакіс, Галанопулос (Айдаревич, 80), Сімойнш, Хрістодулопулос (Якумакіс, 74), Шоджаей, Бакасетас (Клонарідіс, 70), Араухо.

Попередження: Сімойнш (19), Галанопулос (29), Родріго Гало (59), Шоджаей (80), Чигринський (90), Мораес (90), Араухо (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відстояло нічию в Греції

Жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться в п'ятницю, 23 лютого. Початок - о 14:00 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" за бездарної гри пробилося в 1/8 Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути