неділя, 23 вересня 2018 12:15

Італійський тренер залишив "Арсенал-Київ"

Італійський тренер залишив "Арсенал-Київ"
Раванеллі протримався 9 турів на чолі українського клубу. Фото: ФК "Арсенал-Київ"

Італійський наставник "Арсеналу-Київ" Фабріціо Раванеллі припинив співпрацю з клубом. Про це заявив сам тренер на прес-конференції, після того як його команда в 9-му турі УПЛ програла в Києві "Олімпіку" (1:3).

"Відставка Фабріціо Раванеллі була прийнята керівництвом клубу", - йдеться в офіційній заяві "Арсенала-Київ".

Раніше президент столичного клубу Івіца Піріч заявив про те, що клуб має намір розстатися з італійським фахівцем.

Раванеллі так прокоментував свою відставку:

"Приїхав сюди з великим ентузіазмом, але, на жаль, мені довелося мати справу з реальністю, яка ставала все складнішою і дійшла останнім часом вже до критичного рівня.

Труднощі ніколи не були для мене перешкодою, а навпаки мотивували. І багато обіцяного не було виконано і довелося зіткнутися з тим, у що взагалі важко повірити на такому рівні.

Я і мій персонал відчули себе об'єктом атаки, зокрема, з боку президента клубу

Замість того, щоб отримувати підтримку за значні зусилля, велику самовіддачу і професіоналізм, я і мій персонал відчули себе об'єктом атаки, зокрема, з боку президента Піріча, що має право голосу, за умови, що він знає, про що говорить.

За той час, що я був в клубі, я зустрічався з ним лише один раз. Він ніколи не відвідував тренувальну базу і, очевидно, саме з цієї причини не усвідомлює складних умов, в яких ми з командою працювали кожен день. Він не знає жодного гравця ні з особистої, ні з технічної точки зору.

У клубі відсутня навіть мінімальна організація, якою повинен володіти професійний клуб. Ми прийшли до ситуації, коли гравці кожен день приходили до мене зі скаргою на невиплату зарплат.

При цьому я повинен подякувати тим, хто вірив в мене і надав мені таку можливість", - сказав Раванеллі, який очолив киян влітку, змінивши на посту головного тренера Сергія Литовченка, Футбол 24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомого хорватського футболіста втягнули в рейдерський скандал з українським клубом

У 9 турах чемпіонату України "Арсенал-Київ" програв сім матчів і залишається на останньому місці турнірної таблиці, набравши 4 очки.

Зараз ви читаєте новину «Італійський тренер залишив "Арсенал-Київ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути