Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2018 12:59

У київському "Арсеналі" вирішили змінити головного тренера

У київському "Арсеналі" вирішили змінити головного тренера
Піріч, ліворуч, заявив про відставку головного тренера. Фото: Facebook

Президент "Арсеналу-Києва", хорват Івіца Піріч розповів, що клуб припиняє співпрацю з італійським наставником Фабріціо Раванеллі.

"На жаль, в останньому турі "Арсенал-Київ" знову поступився, не зумівши зачепитися за очки в матчі з "Десною" (0:1). Ми всі чекали та чекаємо від команди кращих результатів. Але, на жаль, як і раніше перебуваємо на дні турнірної таблиці.

Безумовно, Фабріціо Раванеллі прийшов до "Арсенал-Київ" як фахівець із ім'ям, ми сподівалися і вірили, що він зможе дати новий імпульс команді для виступу в УПЛ. На жаль, результати виявилися невтішними, тому в цій ситуації треба думати про те, як вийти з положення, що склалося.

Ми з великою повагою ставимося до Раванеллі та до його тренерського таланту. Ми починали нашу співпрацю на взаємній повазі, сподіваємося, що у таких же відносинах, по-джентельменськи, розстанемося, і сам Раванеллі розуміє ситуацію, що склалася.

У "Арсеналі-Києві" настав час змін на посту головного тренера. Поки ми остаточно не загрузли на дні турнірної таблиці, команді необхідно здригнутися і вже з новим тренером спробувати якомога швидше вийти з цього піке, щоб зберегти за собою місце в УПЛ", - сказав Піріч Sport Arena.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український клуб націлився на екс-гравця "Ліверпуля"

"Арсенал-Київ" посідає останнє місце в УПЛ, набравши у 8 турах 4 очка.

Зараз ви читаєте новину «У київському "Арсеналі" вирішили змінити головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути