понеділок, 01 вересня 2008 12:53

Іспанська примера. "Реал" і "Барселона" програють вже в перших матчах

Два найвідоміші клуби Іспанії - мадридський "Реал" і каталонська "Барселона", напередодні зазнали поразки в стартовому турі чергового чемпіонату країни. "Реал" з рахунком 1:2 поступився в Ла Коруньї, де він не перемагав з 1991 року, місцевому "Депортиво". У переможців відрізнилися Міста та Альберто Лопо, у переможених - Руд ван Ністелрой .

Тренерський дебют в "Барсі" Пепа Гвардьоли зіпсував новачок елітного дивізіону Іспанії "Нумансія", футболістам якої для перемоги вистачило єдиного голу півзахисника Маріо.

Завдяки різниці м"ячів і осічкам грандів на перше місце в турнірній таблиці після першого туру вийшов мадридський "Атлетіко", що розгромив "Малагу" з рахунком 4:0. У столичної команди дублем відзначився Дієго Форлан, ще по одному м"ячу у ворота суперника провели Джоні Хейтінга і Флоран Синама Поньоль.

Окрім цих трьох матчів, у неділю господарі поля більше не відчули смаку перемоги. Матчі "Расінг" - "Севілья" та "Осасуна" - "Вільярреал" завершилися внічию 1:1, а в трьох інших зустрічах перемога була за гостями. "Альмерія" обіграла в Більбао місцевий "Атлетік" 3:1, "Рекреатіво" на виїзді святкував перемогу 1:0 над "Бетісом", а "Хетафе" засмутив у Хіхоні місцевий "Спортінг" - 2:1.

В обох матчах суботи сильнішими були господарі: "Еспаньол" - "Вальядолід" - 1:0, "Валенсія" - "Мальорка" - 3:0.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Іспанська примера. "Реал" і "Барселона" програють вже в перших матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути