вівторок, 27 березня 2012 08:28

"Інтер" звільнив Клаудіо Раньєрі

"Інтер" звільнив Клаудіо Раньєрі
Контракт Клаудіо Раньєрі був розрахований на два роки ФОТО: zimbio.com

Керівництво міланського футбольного клубу "Інтер" прийняло рішення відправити у відставку головного тренера команди Клаудіо Раньєрі. Про це повідомляє офіційний сайт "Інтера".

Як наголошується, місце Раньєрі до кінця сезону 2011/2012 займе Андреа Страмаччіоні, який до останнього часу тренував молодіжний склад міланського клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інтер" знайшов нового тренера

Клаудіо Раньєрі отримав посаду головного тренера "Інтера" у вересні 2011 року після звільнення Джана П'єро Гасперіні, пов'язаного з невдалим стартом команди в Серії А. Спочатку контракт Раньєрі був розрахований на два роки.

Після приходу Раньєрі "Інтер" провів ряд вдалих зустрічей, зокрема, здобувши в період з листопада по січень вісім перемог у дев'яти матчах чемпіонату Італії. Після цього, однак, результати команди стали падати: з 29 січня "Інтер" виграв в Серії А лише одну зустріч з десяти, а також вилетів з Ліги чемпіонів. В даний час клуб йде на восьмому місці в чемпіонаті країни. Від лідера серії А — "Мілана" — відстає на 22 очки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віллаш-Боаш може очолити "Інтер"

Поточний сезон для "Інтера" є найгіршим за останні кілька років. Для порівняння, попередній сезон Серії А команда закінчила на другому місці, а до цього вигравала чемпіонат Італії п'ять разів поспіль.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" звільнив Клаудіо Раньєрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути