четвер, 22 вересня 2011 13:52

"Інтер" знайшов нового тренера

"Інтер" знайшов нового тренера

Новим головним тренером міланського футбольного клубу "Інтер" став Клаудіо Раньєрі, у минулому працював з римською "Ромою", туринським "Ювентусом", іспанською "Валенсією" і лондонським "Челсі". Про це повідомляє офіційний сайт "Інтера". На посту наставника команди Раньєрі змінив Джана П'єро Гасперіні, який був звільнений 21 вересня.

Раньєрі підписав з клубом контракт до 30 червня 2013 року. 23 вересня відбудеться офіційна презентація нового наставника команди, а 24 вересня Раньєрі керуватиме "Інтером" у матчі чемпіонату Італії з "Болоньєю".

Раньєрі став уже четвертим тренером "Інтера" за рік з лишком. Після відставки Жозе Моурінью, який звільнився після закінчення сезону-2010/11, команду очолювали іспанець Рафаель Бенітес, бразилець Леонардо і Гасперіні.

"Інтер", який є чинним чемпіоном світу серед клубів, при Гасперіні провів лише п'ять офіційних матчів, в яких зазнав чотирьох поразок, а ще одну гру звів внічию. У чемпіонаті Італії сезону-2011/12 "Інтер" після трьох ігор займає 16-е місце.

Найбільшими досягненнями в кар'єрі Раньєрі стали перемоги в Кубку Італії 1996 року з "Фіорентиною" і в Кубку Іспанії в 1999 році з "Валенсією". Виграти національний чемпіонат у Раньєрі не виходило ні з однією з команд. Останнім місцем роботи 59-річного тренера була "Рома", з якою він зайняв друге місце в чемпіонаті Італії сезону-2009/10. У лютому 2011 року наставник залишив римський клуб.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" знайшов нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути