середа, 21 вересня 2011 15:40

"Інтер" звільнив наставника після п'яти матчів сезону

"Інтер" звільнив наставника після п'яти матчів сезону

Головний тренер міланського футбольного клубу "Інтер" Джан П'єро Гасперіні відправлений у відставку. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Тимчасово командою керуватимуть Даніеле Бернаццані і Джузеппе Барезі, які раніше працювали асистентами головного тренера. Під керівництвом Гасперіні "Інтер" провів лише п'ять офіційних матчів, і в жодному з них не зміг здобути перемогу.

53-річний Гасперіні з 2006 по 2010 роки працював з клубом "Дженоа" (тренер вивів генуезьку команду в Серію A, а потім зробив її однією з найсильніших в Італії), а "Інтер" очолив влітку 2011 року після звільнення колишнього наставника команди бразильця Леонардо.

Під керівництвом Гасперіні "Інтер" програв "Мілану" матч за Суперкубок Італії, а в чемпіонаті країни поступився "Палермо" і "Новарі" і зіграв внічию з "Ромою". У першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів міланці поступилися турецькому "Трабзонспору".

Матч з "Новарою" (1:3) відбувся ввечері 20 вересня. Після цієї гри президент міланського клубу Массімо Моратті заявив, що Гасперіні втратив контроль над командою. Моратті сказав, що він вирішить, чи продовжить тренер роботу в "Інтері", протягом дня. Вранці 21 вересня президент клубу заявив, що Гасперіні навряд чи залишиться в "Інтері", повідомляє Reuters.

Гасперіні став вже третім наставником, звільненим з "Інтера" після сезону-2009/10, коли свою посаду після перемоги в першості і Кубку країни і Лізі чемпіонів залишив Жозе Моурінью. З того часу головними тренерами міланського клубу встигли попрацювати іспанець Рафаель Бенітес, Леонардо і Гасперіні.

48-річний Бернаццані в 1980-і роки деякий час виступав за "Інтер", після закінчення ігрової кар'єри тренував молодіжну команду "П'яченци", а в 2003 році очолив молодіжну команду міланського клубу. У 2006 році Бернаццані став асистентом головного тренера "Інтера".

53-річний Барезі працює в тренерському штабі "Інтера" з 2008 року. До цього він курирував молодіжні команди міланського клубу. У минулого Барезі був гравцем "Інтера", провів у цьому клубі 16 сезонів і по два рази виграв у складі міланців чемпіонат і Кубок Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" звільнив наставника після п'яти матчів сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути