четвер, 15 вересня 2011 11:36

Наставник "Інтера" зберіг роботу після поразки "Трабзонспору"

Наставник "Інтера" зберіг роботу після поразки "Трабзонспору"

Головний тренер міланського футбольного клубу "Інтер" Джан П'єро Гасперіні залишиться на своєму посту незважаючи на поразку у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів від турецького "Трабзонспора" (0:1). Про це заявив президент міланського клубу Массімо Моратті, повідомляє офіційний сайт "Інтера".

За словами Моратті, у грі з "Трабзонспором" міланці виглядали непогано, але не змогли знайти потрібний ритм, і тренер в цьому не винен.

На питання про те, чи не буде вирішальним для Гасперіні матч з "Ромою" в чемпіонаті Італії 17 вересня, Моратті відповів, що він не має наміру ставити перед тренером ультиматум, тому що в цьому випадку ні Гасперіні, ні футболісти не зможуть нормально працювати.

Гасперіні очолив "Інтер" влітку 2011 року після відставки попереднього наставника команди бразильця Леонардо. Під керівництвом нового тренера міланський клуб зазнав три поразки у трьох перших офіційних матчах сезону. Спочатку "Інтер" програв "Мілану" в матчі за Суперкубок Італії (1:2), потім поступився "Палермо" в чемпіонаті країни (3:4), а тепер зазнав поразки від "Трабзонспора".

"Інтер" і "Трабзонспор" виступають в Лізі чемпіонів у групі B разом з московським ЦСКА і французьким "Ліллем", які у першому турі зіграли внічию (2:2). "Трабзонспор" з трьома очками вийшов у лідери групи, у ЦСКА і "Лілля" по одному очку, в "Інтера" - нуль очок.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Інтера" зберіг роботу після поразки "Трабзонспору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути