четвер, 21 березня 2024 11:35

Інтелект та майстерність: у Львові розпочався VBET Чемпіонат України зі спортивного покеру
Подія

  Протягом 10 днів українські покеристи змагатимуться в дев’яти турнірах.
Протягом 10 днів українські покеристи змагатимуться в дев’яти турнірах.

Сьогодні стартував перший відбірковий етап VBET Чемпіонату України зі спортивного покеру із загальною гарантією в 7 000 000 грн. Подію організувала Всеукраїнська федерація спортивного покеру за підтримки титульного спонсора VBET Ukraine.

Протягом 10 днів українські покеристи змагатимуться в дев'яти турнірах. Пʼять фінальних столів топових турнірів будуть доступні в режимі ТБ-трансляції. Гарантія Головної події етапу - 2 000 000 грн.

У Фіналі Чемпіонату буде формуватися склад збірної України зі спортивного покеру на 2025 рік.

Інтелектуальні види спорту, до яких належить спортивний покер, формують і покращують одну з найцінніших навичок сучасного світу - стратегічне мислення, вміння прораховувати свої дії на кілька кроків вперед. Для успішної гри спортсменам потрібні знання математики, психології й логіки, загальна дисципліна й контроль емоцій, аналітичні здібності та креативність. Тому у VBET Ukraine впевнені, що підтримка та популяризація спортивного покеру - це інвестиція в майбутній інтелектуальний потенціал України.

VBET Ukraine підписала партнерський контракт на титульне спонсорство заходів зі спортивного покеру та Національної збірної зі спортивного покеру. Мета компанії - усебічний розвиток спортивного покеру в Україні й підтримання покерної збірної на світових змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «Інтелект та майстерність: у Львові розпочався VBET Чемпіонат України зі спортивного покеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути