понеділок, 17 вересня 2018 11:37

Хто з гравців "Динамо" просив Суркіса залишити Хацкевича

Хто з гравців "Динамо" просив Суркіса залишити Хацкевича
Вербич, праворуч, виступив на підтримку головного тренера. Фото: ФК "Динамо"

Відомий спортивний журналіст, ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик розповів про зустріч гравців "Динамо" із президентом клубу Ігорем Суркісом.

"Усі футболісти "Динамо" у повному складі прийшли до президента клубу Ігора Суркіса та просили, щоб він залишив Олександра Хацкевича на посаді головного тренера клубу", – сказав Циганик у програмі "СкороФутбол" на footballhub.

Після нічиєї із "Зорею" (1:1) посилилися чутки, що Ігор Суркіс збирається припинити співпрацю з білоруським фахівцем Олександром Хацкевичем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не змогло перемогти в УПЛ у третьому матчі поспіль

На підтримку тренера виступив півзахисник Беньямін Вербич: "Усі постійно чекають від нас перемог. Це була складна гра, оскільки "Зоря" завжди дуже добре грає вдома. Але, думаю, ми контролювали гру впродовж 85 хв. Лише 5 хв. наприкінці першого тайму ми були менш сконцентрованими. Не знаю, чому так сталося, але ми погано грали в цей відрізок часу і пропустили гол. Природно, ми підтримуємо головного тренера. Він хороший тренер. Повторюся, все залежить від нас - футболістів на полі", - сказав Вербич в ефірі програми "Профутбол" на каналі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Хто з гравців "Динамо" просив Суркіса залишити Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути