неділя, 16 вересня 2018 16:33

"Динамо" не змогло перемогти в УПЛ в третьому матчі поспіль

"Динамо" не змогло перемогти в УПЛ в третьому матчі поспіль
Українська прем'єр-ліги, 8 тур, Зоря - Динамо

Доброго дня! До вашої уваги поєдинок 8 туру Української прем'єр-ліги. Матч "Зоря" Луганськ - "Динамо" Київ відбудеться в Запоріжжі на "Славутич Арені".

Для обох команд цей матч має архіважливе значення. "Кияни" потрапили в кризу та не можуть виграти вже чотири матчі посіпіль (якщо рахувати матчі Ліги чемпіонів). І якщо виліт від нідерландського "Аякса" був списаний на те, що опонент був просто вище класом. То один набраний пункт у матчах проти "Чорноморця" та "Карпат" можна вважати провалом. Хацкевич після програного "Карпатам" матчу, навіть заговорив про відставку.Луганці також розгуббили очки, там де цього робити не повинні були. Сконцентрувавшись на Лізі Європи "луганці" грали в УПЛ напіврезервним складом, та недорахувались п'яти очок в матчах проти "Десни" та "Олімпіка".

Варто згадати найрезультативніший матч команд між собою. Рік тому "Зоря" продемонструвала вражаючі бійцівські якості. Поступаючись 0:3 вони змогли завершити матч з рахунком 4:4.

Головний арбітр матчу: Віктор Копієвський (Кропивницький)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зазнало чергової ганьби

Стартові склади команд:

Зоря: Махарадзе – Караваєв (к), Сваток, Вернидуб, Чеберко – Харатін, Хомченовський –Кабаєв, Сілас, Громов – Рафаель

Динамо: Бойко - Пиварич, Бурда, Кадар, Кедзьора - Сидорчук(к), Бульський, Шепелєв - Вербич, Циганков - Русин

Стартовий свисток!

3' "Динамо" намагається взяти м'яч під контроль, але луганці протидіють цьому, високо пресингують.

8' Поки що, все спокійно, вся гра відбувається в центрі поля. До воріт ні одна ні друга команда дійти не можуть.

12' А от і перший момент. Сидорчук послизнувся в центрі поля, та втратив м'яч. Рафаель перехопив м'яч, дійшов до ліній штрафного. потужно пробив, але майже поц ентру і Бойко перевів м'яч на кутовий.

13' Відразу відповіли кияни своїм моментом. Вербич змаикав флангову подачу, але зовсім трохи не влучив у ворота.

20' "Кияни" володіють незначною перевагою, але цього недостатньо, щоб створювати небезепечні моменти. Цей поєдинок за сценарієм, принаймні поки що, дуже нагадує вчорашній поєдинок Олександрія - Шахтар.

30' Відверто нудний поєдинок, взагалі не хочуть ризикувати команди. Очевидно, до першої помилки. Буяльський отримав жовту за зрив контратаки.

34' Класну контратаку запоров Русин. Протягнув він м'яч від власного штрафного до штрафного суперника. По флангам були варіанти для передачі, чисельна перевага. Натомість він вирішив пробивати сам та влупив значно вище воріт.

41' Кабаєв отримує жовту за те, що скосив Пиварича. Небезпечний штрафний для "Динамо".

44' Гоооооооооол! "Зоря" забиває "в роздягальню". Сілас пробив з дальньої відстані, Бойко відбив перед собою складний удар. першим на добивання встиг Громов і вколотив м'яч в сітку.

Перерва!

Статистика першого тайму:

Володіння м'ячем 43% - 57%

Удари (в площину) 5(3) - 4(0)

Фоли 9 - 4

Другий тайм!

49' Класно виконав штрафний Йосип Пиварич. Але м'яч влучив у стійку.

54' "Біло-сині" намагаються тиснути на суперника, нібито атакують. Але ці атакувальні потуги абсолютно нічого не дають, "мужики" надійно грають в обороні.

60' Заміна в складі "Динамо" замість Шепелєва на поле вийшов новачок "киян" Мікаель Дуеланд. Дебют для датського півзахисника.

65' "Динамівці" тиснуть на ворота суперника, більше володіють м'ячем. Але ефективність цього всього яскраво демонструє один статистичний показник: удари в площину воріт "Зорі" - 0(нуль).

67' Гоооооооооол! Перший же удар в площину воріт Махарадзе став результативним! Пиварич готувався подати штрафний, однак несподівано для всіх замість подачі віддав пас на вільного Сидорчука. Той прийняв та пробив метрів з 25, м'яч залетів в нижній кут воріт. 1:1

71' Активізувалась тепер вже "Зоря", почали вони агресивніше дійти, та не лише відбиватись, а й контратакувати. Весела кінцівка матчу нас очікує.

На 75 хвилині трансляція матчу перервана через технічні причини.

Фінальний свисток зафіксував нічию 1:1. Про події останніх хвилин матчу дізнаєтесь пізніше на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло перемогти в УПЛ в третьому матчі поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути