Ексклюзиви
неділя, 15 лютого 2009 12:20

Хіддінк залишиться в "Челсі" надовго?

Автор: j-fan.net.ru
  Гус Хіддінк
Гус Хіддінк

Перебування головного тренера збірною Росії Гуса Хіддінка в "Челсі" може затягнутися.

За інформацією авторитетної англійської газети The Guardian, голландець, який прийняв пропозицію Романа Абрамовича попрацювати з "аристократами" до закінчення англійського сезону, готовий залишитися в Лондоні на більш тривалий термін. Видання наводить слова особистого радника власника "Челсі" П´єта де Віззера, який натякнув, що "у разі успіху Хіддінка, можливо все".

Хіддінк спостерігав за матчем "Челсі" - "Уотфорд" з VIP-ложі.

- Гус здатний працювати з зірковими гравцями, - відзначає де Віззер. - Він показав це в ПСВ, "Реалі", а зараз у збірній Росії у нього є Андрій Аршавін.

У суботу Хіддінк спостерігав за матчем Кубка Англії між "Челсі" та "Уотфордом" з VIP-ложі разом із Абрамовичем. Відзначимо, що голландець сам попросив про те, щоб його пустили в роздягальню напередодні цієї зустрічі. А після її закінчення він повечеряв з виконавчим директором лондонського клубу Пітером Кеньоном.

Нагадаємо, раніше Гус Хіддінк заявив, що не збирається підписувати з лондонським клубом контракт, оскільки хоче віддячити власнику "синіх" Роману Абрамовичу за допомогу РФС. "Мені не потрібно підписувати контракт із "Челсі" - сказав Хіддінк.

The Guardian, Sportbox.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк залишиться в "Челсі" надовго?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути