Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 16:32

Гус Хіддінк очолить "Челсі", але тимчасово

Автор: soccernews.ru
 
Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк повідомив, що готовий тимчасово зайняти пост головного тренера "Челсі" та суміщати це зі своєю основною роботою.

"Маю визнати, що ця ситуація зі збірною Росії та "Челсі" дуже складна. Я б навіть сказав, виняткова. Якби це був будь-який інший клуб, а не "Челсі", то я б твердо відповів "ні". Але "Челсі" - це унікальний випадок, оскільки в мене хороші стосунки із його власником. Отже я хотів би допомогти команді, якщо б у мене була така можливість".

На питання про те, чи готовий він стати консультантом "Челсі", Хіддінк відповів:

"Ні, це буде роль головного тренера, але тільки на наступні два-три місяці, до кінця сезону. Звичайно, коли збірна Росії гратиме у відбіркових матчах чемпіонату світу, я працюватиму з ними, але в цей час і не буде ніяких ігор у чемпіонаті Англії. Я вже суміщав дві посади кілька років тому, коли працював зі збірною Австралії та ПСВ, отже ситуація мені знайома.

Я не хочу йти зі збірної Росії, це не обговорюється. Це довгостроковий проект, і я не хочу залишати його незавершеним.

Мені дзвонили представники "Челсі", і ми обговорили ситуацію, але поки не ухвалили остаточного рішення. Але все може змінитися в будь-який день або навіть годину

"Це буде роль головного тренера, але тільки на наступні два-три місяці".

Я планував летіти до Європи з Туреччини після тренувального збору (у середу), але можу змінити плани та відправитися одразу до Москви, щоб зустрітися з Мутко. У будь-якому випадку, ми зустрінемося в наступні кілька днів і все обговоримо", - цитує Хіддінка Reuters.

Як стало відомо кореспонденту Sports.ru Антону Матвєєву з надійних джерел, контракт головного тренера збірної Росії Гуса Хіддінка з "Челсі" буде розрахований лише до кінця поточного сезону. Про це говорив і сам голландець.

Цікаво:

Букмекерська контора William Hill вважає Гуса Хіддінка кандидатом N1 на пост головного тренера "Челсі" після відставки Луїса Феліпе Сколарі. William Hill оцінює шанси тренера російської збірної зайняти цей пост коефіцієнтом 2,75.

Друге місце займає колишній тренер лондонців Аврам Грант (3,75). Голландський фахівець Франк Райкард, на думку букмекерів, може очолити "Челсі" з вірогідністю 4,50.

Reuters,Gazeta.ua, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Гус Хіддінк очолить "Челсі", але тимчасово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути