вівторок, 10 лютого 2009 11:03

Звільнення Сколарі коштуватиме "Челсі" $22 млн

 
Звільнення Луїса Феліпе Сколарі з поста головного тренера "Челсі" може коштувати Роману Абрамовичу 15 млн фунтів стерлінгів (22 млн. доларів) компенсації.

Сколарі, який підписав із лондонським клубом контракт на три роки з передбачуваною оплатою 6 млн. фунтів щорічно, відпрацював по ньому лише вісім місяців, починаючи з 1 липня 2008 року.

Виплата компенсації підірве фінансову стабільність клубу.

Як повідомляє AFP, сума компенсації Сколарі, а також відправленого до відставки в 2007 році Жозе Моуріньо та звільненого після нього Аврама Гранта може скласти близько 40 млн. фунтів, що підірве собою не тільки фінансову стабільність клубу, що спонсорується російським мільярдером Романом Абрамовичем, але й імідж самого Абрамовича, з яким багато потенційних кандидатів на пост головного тренера, швидше за все, відмовляться спілкуватися або подумають двічі, перш ніж прийняти його пропозицію.

Нагадаємо, у понеділок "Челсі" відправив у відставку свого головного тренера Луїса Феліпе Сколарі.

"Нам дуже сумно, що наша співпраця з Феліпе закінчилася так швидко. Нажаль, результати та рівень гри команди помітно погіршилися в ключовий момент сезону" - йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Сколарі коштуватиме "Челсі" $22 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути