Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 09:46

Хіддінк буде тренувати "Челсі" та збірну Росії одночасно?

Автор: port-time.lv
  Гус Хіддінк
Гус Хіддінк
Як стверджує "Советский спорт", робота на два фронти - найімовірніший варіант розвитку подій, оскільки до фінішу сезону в англійській прем"єр-лізі збірна Росії проведе усього два матчі кваліфікації ЧС-2010 проти доволі слабких суперників - Азербайджану та Ліхтенштейну.

Питання про поєднання постів може бути вирішене 12 лютого. Цього дня голландець прилетить до Росії та з"явиться в офісі РФС.

Нагадаємо, що вчора Луїс Феліпе Сколарі був звільнений з поста головного тренера "Челсі", а Хіддінк вважається одним із кандидатів на вакантну посаду.

Сам Гус Хіддінк після вечірнього тренування команди прокоментував повідомлення про його можливий перехід у "Челсі", передає кореспондент Sports.ru.

"Мене не цікавить нічого, що відбувається за межами тренувального збору нашої команди", - сказав Хіддінк.

Коментувати конкретну інформацію про перехід до лондонського клубу голландський фахівець відмовився.

Довідка від "Wikipedia":

Гус Хіддінк (info) (нідерл. Guus Hiddink; 8 листопада 1946, Варссевельд) - нідерландський футбольний тренер. Відомий як "зірковий" наставник кількох сильних європейських клубів, а також тренер кількох збірних. Заслужений тренер Росії.

На Чемпіонаті світу з футболу 1998 у Франції тренував збірну Нідерландів, що зайняла четверте місце. На чемпіонаті світу в Японії та Кореї 2002 досяг такого ж результату (цього разу сенсаційного) із збірною Південної Кореї. На чемпіонаті світу з футболу 2006 керував збірною Австралії, яка під його керівництвом потрапила на перший чемпіонат світу за останніх 32 роки та вдало виступила, дійшовши до 1/8 фіналу; одночасно продовжував тренувати ПСВ.

Перед початком циклу Євро-2008, 14 квітня 2006, був затверджений головним тренером збірної Росії, та розпочав виконання обов"язків з липня 2006. Контракт був підписаний на 2,5 роки, з можливістю продовження ще на 2 роки у разі успіху. На чемпіонаті Європи з футболу 2008 збірна Росії показала кращі за 20 років результати та несподівано отримала бронзові медалі, програвши у півфіналі майбутньому чемпіону Європи.


Зараз ви читаєте новину «Хіддінк буде тренувати "Челсі" та збірну Росії одночасно?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути