вівторок, 15 грудня 2009 16:59

Хіддінк відмовився везти збірну КНДР на ЧС-2010

Хіддінк відмовився везти збірну КНДР на ЧС-2010

Головному тренерові збірної Росії з футболу Гусу Хіддінку пропонували зайняти пост наставника збірної КНДР. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на голландську телепередачу Voetbal International. Хіддінк відхилив цю пропозицію, пояснивши своє рішення повагою до Російського футбольного союзу (РФС).

Футбольна асоціація КНДР пропонувала Хіддінку попрацювати з корейською командою на чемпіонаті світу 2010 року. На першості планети корейці виступатимуть в одній групі з Бразилією, Португалією і Кот-д"Івуаром.

Раніше Хіддінк говорив, що він не поїде на чемпіонат світу як тренер. За словами Хіддінка, це було б нечесно по відношенню до російських футболістів, які під його керівництвом не змогли пробитися на ЧС-2010.

З 2000 по 2002 рік Хіддінк очолював збірну Південної Кореї. Під його керівництвом корейці дійшли до півфіналу чемпіонату світу 2002 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відмовився везти збірну КНДР на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути