четвер, 26 листопада 2009 12:15

Газзаєв обирає між збірними України та Росії

Газзаєв обирає між збірними України та Росії

Не виключено, в 2010 рік "Динамо" ввійде вже без Валерія Газзаєва, якого розглядають як головну кандидатуру на пост наставника збірної Росії, ймовірно, вже не чекаючи січневої відповіді від Хіддінка.

"Валерій Георгійович, очолюйте збірну Росії!" - кричали йому казанські уболівальники.

Показовим був і інший момент. Після гри з "Рубіном" Газзаєв, нагнавши екс-підопічного по ЦСКА Сємака, домовився зідзвонитися з ним і зустрітися. Перша версія - щоб переговорити про можливий перехід в ДК - сильно програє другій - поговорити з ним як з капітаном збірної Росії, яку він ось-ось може прийняти. Раніше Газзаєв не раз заявляв, що це - його мрія, а потім і тренерську кар"єру завершувати можна.

А як же 3-річний контракт з "Динамо"?

"Газзаєв, юрист за освітою, міг передбачити пункт, по якому, у разі пропозиції від збірної Росії, може його розірвати, - сказало близьке до тренера джерело. - Ймовірно, щоб утримати Газзаєва в ДК, йому запропонують за сумісництвом готувати збірну України до Євро-2012. Але це потрібно робити якнайшвидше".

Можливо, президент ФФУ, який був на грі з "Рубіном", залізну участь в ЧЄ-12 з Україною Газзаєву вже запропонував. Раніше він заявив, що нового (тобто Михайличенко залишить свій пост) тренера збірної назве найближчим часом.

У підтвердження ж приходу Газзаєва в збірну Росії з"явилася інформація, що після матчу ЛЧ він залишився в Казані, щоб на ранок вилетіти до Москви нібито для проведення переговорів з РФС. Як сказали в "Динамо", насправді Валерій Георгійович після "Рубіна" полетів до Києва в одному літаку з президентом "біло-синіх" Ігорем Суркісом, проте в середу, давши гравцям два дні відпочинку, першим же рейсом вилетів до Москви.

"Яка Росія? Він наш тренер!" - говорить Михалик.

"Я цю тему не коментую. Не у моїй компетенції", - уникнув відповіді на питання про Газзаєва Шева.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв обирає між збірними України та Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути