пʼятниця, 20 листопада 2009 09:03

Маркевич очолить збірну - ЗМІ

Маркевич очолить збірну - ЗМІ

Після поразки від греків головна команда країни може розпрощатися з головним тренером Олексієм Михайличенком. Про це вже ведуться бесіди в спортивних колах, а експерти визнають, що єдино правильним кроком для нього було б самостійно піти.

Сам головний тренер заявив, що якщо йому запропонують залишитися на цій посаді, то він продовжить працювати. Цікаво, як в даній ситуації поступить ФФУ. На даний момент складно сказати, хто зможе замінити Олексія Михайличенка на посаді наставника збірної. На слуху в багатьох прізвища Олега Блохіна, Валерія Газзаєва, Мирона Маркевича, Мірчі Луческу, В"ячеслава Грозного.

У кожній з цих кандидатур є дуже багато "але". Експерти ж зізнаються, що об"єктивно шанси Олексія Михайловича залишитися на своєму посту дуже невеликі. Це може відбутися тільки в тому випадку, якщо гідної заміни йому так і не знайдуть.

У неофіційних бесідах з представниками української футбольної еліти вдалося дізнатися, що одним з найбільш ймовірних кандидатів може бути нинішній головний тренер ФК "Металіст" Мирон Маркевич.

Саме завдяки Маркевичу вже три роки поспіль "Металіст", які раніше ніколи не відрізнявся стабільністю, утримується на третьому місці в чемпіонаті України. З тим, що цей тренер здатний змусити нашу збірну заграти в повну силу, погоджуються також українські вболівальники. Однак говорити про якісь конкретні тренерські рокіровки поки рано.

"Известия в Україні"

Зараз ви читаєте новину «Маркевич очолить збірну - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути