Ексклюзиви
неділя, 06 грудня 2009 14:35

Абрамович не допустить перехід Хіддінка в "МанСіті"

Абрамович не допустить перехід Хіддінка в "МанСіті"
Російський бізнесмен Роман Абрамович заблокує будь-яку спробу англійського "Манчестер Сіті" переманити тренера збірної Росії з футболу Гуса Хіддінка, повідомляє News of the World.

Власник "Челсі" дав зрозуміти, що не дозволить перехід Хіддінка до конкурентів "синіх" в прем"єр-лізі, в тому числі в "Сіті".

За відомостями голландського джерела, близького до тренера, "Манчестер Сіті" може спробувати дістати Хіддінка, якщо відправить у відставку нинішнього наставника Марка Хьюза, однак немає шансів, що Абрамович дозволить йому очолити "Сіті".

"Коли (виконавчий директор) Пітер Кеньйон залишав "Челсі", йому було заборонено займати відповідний пост в "Манчестер Сіті". Це було частиною договору. Єдина робота, на яку може перейти Хіддінк, це технічний пост в голландському клубі або "Челсі", - додає джерело.

У зв"язку з тим, що перспективи Хьюза на посту наставника "городян" туманні, ЗМІ називають Хіддінка і Жозе Моурінью головними кандидатами на заміну валлійця.

Хіддінк цілком може залишити збірну Росії після невиходу на чемпіонат світу, але при цьому він користується повною довірою Абрамовича. Його зарплату в 5 мільйонів фунтів частково фінансує Абрамович, і вони зблизилися після вдалої роботи голландця в "Челсі" на початку року.

У "Челсі" вважають, що Хіддінк у підсумку займе пост технічного радника в клубі, але це буде зроблено так, щоб не перешкодити роботі головного тренера Карло Анчелотті.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Абрамович не допустить перехід Хіддінка в "МанСіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути