Ексклюзиви
субота, 21 листопада 2009 11:27

Наставник збірної Росії працюватиме в "Челсі" - The Guardian

Наставник збірної Росії працюватиме в "Челсі" - The Guardian

Тренер російської збірної з футболу Гуус Хіддінк незабаром перейде на посаду технічного директора "Челсі", пише в суботу британська газета The Guardian.

За даними видання, офіційне оголошення про це буде зроблено вже в грудні 2009 року. 63-річний Хіддінк успішно поєднував посади головного тренера збірної Росії і наставника "Челсі" з лютого по травень 2009 року, крім того, у нього "винятково гарні" відносини з власником англійського клубу Романом Абрамовичем, нагадує The Guardian.

У "Челсі" не приховують, що візьмуть Хіддінка з розкритими обіймами. Джерело, близьке до тренера, заявило газеті: "Він повернеться і буде допомагати, якщо щось піде не так. У російській мові є прислів"я про те, що в одну й ту ж річку двічі не ввійти. А він на це здатний".

Тим часом фаворитом на посаду тренера росіян видання вважає колишнього наставника міланського "Інтера" Роберто Манчіні. The Guardian пов"язує це з відставкою Віталія Мутко з посади глави РФС і ймовірне призначення на цю посаду колишнього президента пітерського "Зеніта" Сергія Фурсенко, який захоче розставити "своїх людей" на ключових позиціях.

Раніше повідомлялося, що футболісти російської збірної, програвши Словенії в стиковому матчі і втративши можливість поїхати на Чемпіонат світу 2010 року, просили Хіддінка залишитися на чолі команди.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Росії працюватиме в "Челсі" - The Guardian». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути