Ексклюзиви
четвер, 19 листопада 2009 14:19

Російські футболісти попросили Хіддінка залишитись у збірній

Російські футболісти попросили Хіддінка залишитись у збірній

Футболісти збірної Росії попросили Гууса Хіддінка залишитися на чолі російської команди незважаючи на поразку в стикових матчах зі Словенією за вихід на Чемпіонат світу 2010 року. Про це повідомляє сайт Bobsoccer.ru.

Гравці звернулися до Хіддінка з таким проханням під час перельоту з Марібора, де збірна Росії програла словенцям у матчі-відповіді з рахунком 0:1.

Контракт Хіддінка з Російським футбольним союзом (РФС) діє до літа 2010 року. Керівництво РФС неодноразово пропонувало голландському фахівцеві продовжити угоду, але той казав, що буде обговорювати це питання тільки після закінчення стикових матчів. Після матчу-відповіді зі Словенією Хіддінк підкреслив, що він поки не готовий говорити на тему продовження контракту.

У першому матчі зі Словенією, який відбувся 14 листопада, росіяни перемогли з рахунком 2:1. У матчі-відповіді словенці виграли завдяки єдиному голу Златко Дедіча. За рахунок м"яча, забитого на чужому полі, на ЧС-2010 пройшла збірна Словенії.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Російські футболісти попросили Хіддінка залишитись у збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути