четвер, 19 листопада 2009 11:19

Хіддінк розповідав те саме, що й Михайличенко

Хіддінк розповідав те саме, що й Михайличенко

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк після стикового матчу кваліфікації ЧС-2010 зі Словенією (0:1) поскаржився на роботу арбітра Тер"є Хауге, а також підкреслив, що продовжить роботу з національною командою.

"Я не прийшов на прес-конференцію, тому що там було свято. Мені сказали, якщо ви хочете поспілкуватися з журналістами, то краще це зробити за межами стадіону".

"У мене контракт до липня 2010 року, тому я залишаюся в збірній. І мене радує, що ще до матчу з німцями Російський футбольний союз запропонував мені продовжити цю угоду. Думаю, це питання вирішиться в найближчому майбутньому", - цитує Хіддінка "Советский спорт ".

"Відразу заявлю, що я повністю не згоден з діями арбітра. У випадку з видаленням Жиркова це була провокація з боку лави запасних словенців, а щодо червоної картки Кержакова, то я не бачив епізоду порушення. Але за словами Саші він не бив голкіпера. І в мене немає підстав не вірити моїм гравцям. Таким чином, судді знову вплинули на результат нашого матчу ".

Хіддінк додав, що він дуже засмучений тим, що його команда не зуміла пробитися у фінальний турнір ЧС-2010.

Голландський фахівець спілкувався з журналістами не на офіційній прес-конференції, куди він не прийшов, а біля автобуса збірної Росії. За словами Хіддінка, він ще не вирішив, чи залишиться він на посаді наставника російської команди. Контракт тренера діє до липня 2010 року.

Нагадаємо, що головний тренер української збірної після програшу грекам теж заявив про готовність продовжувати роботу з командою.

Советский спорт, Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк розповідав те саме, що й Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути