четвер, 19 листопада 2009 09:15

Збірна Франції пробилась на ЧС завдяки руці Анрі (ВІДЕО)

Збірна Франції пробилась на ЧС завдяки руці Анрі (ВІДЕО)

Збірна Франції пробилася на ЧС-2010 у ПАР, забивши в додатковий час вирішальний гол у ворота збірної Ірландії та зігравши внічию з рахунком 1:1.

Програвши перший матч на своєму полі в Дубліні з рахунком 0:1, ірландці в Парижі продемонстрували дуже змістовну гру і в основний час зуміли забити єдиний м"яч. На 32-й хвилині після прострілу Дам"єна Даффа капітану збірної Ірландії Роббі Кіну залишалося тільки влучно пробити.

Взагалі збірна Ірландії виглядала краще за господарів "Стад де Франс", однак домогтися перемоги з різницею в два м"ячі в основний час не змогла. А на 103-й хвилині стався кричущий епізод, який напевно послужить підставою для протесту з боку ірландців.

Флоран Малуда зі стандарту навісив у штрафну, причому і Тьєррі Анрі, і Вільям Галлас в момент передачі знаходилися в положенні поза грою. Але після подачі м"яч зачепив когось з ірландських гравців, відскочив до Анрі, який впіймав рукою м"яч, який ішов за лицьову лінію, потім ногою накинув його на голову Галласу, а тому залишалося тільки влучити з метра в порожні ворота.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Франції пробилась на ЧС завдяки руці Анрі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути