Ексклюзиви
четвер, 19 листопада 2009 10:33

Хіддінк не прийшов на прес-конференцію після провалу

Хіддінк не прийшов на прес-конференцію після провалу

Головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк проігнорував прес-конференцію після другого стикового матчу чемпіонату світу 2010 року між Словенією та Росією, який завершився перемогою словенців з рахунком 1:0.

Як повідомляє РІА Новости, голландський фахівець обгрунтував свою відсутність тим, що команді необхідно поспішати в аеропорт.

Тим часом прокоментував виступ збірної Росії президент РФ Дмитро Медведєв, який вболівав за російських футболістів на стадіоні в Маріборі. На його думку, словенців в матчі супроводжувала удача, яка багато в чому визначило результат зустрічі на їх користь. Російський президент відзначив, що фортуна грає важливу роль в спорті, підкресливши, що у вітчизняних футболістів "попереду ще багато яскравих перемог".

У свою чергу тренер збірної Словенії Матяж Кек, присутній на прес-конференції, зазначив, що його підопічні обіграли росіян всупереч усім прогнозам, і це, вважає наставник, увійде в історію словенського футболу.

Друга зустріч в рамках двоматчевого протистояння Росії та Словенії відбулася ввечері в середу, 18 листопада, у словенському Маріборі. Єдиний гол, який виявився згодом вирішальним, забив нападник господарів Златко Дедіч.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк не прийшов на прес-конференцію після провалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути