понеділок, 14 грудня 2009 11:58

Наставник збірної Росії домовляється з "Ювентусом"

Наставник збірної Росії домовляється з "Ювентусом"

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк прилетів до Італії на переговори з керівництвом туринського клубу "Ювентус". Про це повідомляє інтернет-видання Tribalfootball.com. Поки не зрозуміло, яку посаду запропонують Хіддінку в туринському клубі.

В даний час пост наставника "Ювентуса" займає Чіро Феррара, під керівництвом якого туринський клуб програв два останні матчі. У Лізі чемпіонів італійці поступилися "Баварії" (1:4) і вибули з розіграшу, а в чемпіонаті Італії "Ювентус" програв "Барі" (1:3). Після 16 турів першості країни "Ювентус" займає третє місце з відставанням у шість очок від лідера - міланського "Інтера".

За даними Tribalfootball.com, відповідальним за невдачі команди може бути призначений спортивний директор клубу Алессіо Секко. У цьому випадку Феррара залишиться на своєму посту, а Хіддінк займе посаду тренера-консультанта.

Контракт Хіддінка зі збірною Росії діє до літа 2010 року, але у тренера є право розірвати угоду в зв"язку з непотраплянням команди на чемпіонат світу в ПАР. За словами виконуючого обов"язки президента Російського футбольного союзу (РФС) Микити Симоняна, після поразки росіян в стикових матчах зі Словенією Хіддінк впав у депресію. Симонян також розповів, що, за його відомостями, Хіддінк збирається продовжити роботу зі збірною Росії, пише газета "Советский спорт".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Росії домовляється з "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути