Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2020 11:09

Хей відмовився битися з Віталієм Кличком після поразки від Володимира

 

2 липня 2011 року Володимир Кличко здобув одну із найбільш знакових перемог на професійному ринзі. В німецькому Гамбурзі він виграв об'єднавчий бій за три чемпіонські титули у Девіда Хея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які бої були визначальними у кар'єрі Володимира Кличка

Витягувати зухвалого британця в ринг проти Кличка довелося майже два роки. 2009 року Хей підписав контракт на бій із Володимиром, але через травму відмовився від поєдинку. Згодом він погодився зустрітися з Віталієм, але несподівано підписав контракт на бій із тодішнім чемпіоном світу за версією WBA росіянином Миколою Валуєвим.

Бій Володимира з Хеєм тримав у напрузі вболівальників усі відведені 12 раундів. В першій половині Володимиру вдавалося тримати суперника на дистанції завдяки своєму джебу і хорошій роботі на ногах. В другій половині бою британець уповільнився і перевага Кличка стала більш очевидною. Хей мав декілька локальних успіхів, але не більше того. Володимир же не хотів сильно ризикувати проти грізного панчера і акуратно довів бій до рішення суддів. Усі віддали перемогу українцеві - 118:108, 117:109 і 116:110.

Клички здійснили свою мету - зібрали в сім'ї усі найпрестижніші пояси

Завдяки перемозі над Хеєм брати Клички здійснили свою мету - зібрали в сім'ї усі найпрестижніші пояси. Віталій тоді володів титулом WBC. У Володимира в колекції були пояси WBA, IBF і WBO.

Після бою Девід Хей заявив, що хоче реваншу з Володимиром Кличком. Але до нього так і не дійшло. Як і до зустрічі з Віталієм Кличком. Німецький менеджер українських братів у липні 2012 року заявив, що Хей двічі відхиляв пропозицію провести бій з Кличком-старшим.

Зараз ви читаєте новину «Хей відмовився битися з Віталієм Кличком після поразки від Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути