середа, 11 листопада 2009 11:35

Хей має намір провести поєдинок проти Кличка в Лондоні

Хей має намір провести поєдинок проти Кличка в Лондоні

Новоспечений чемпіон світу з боксу за версією WBA в надважкій вазі британець Девід Хей хоче в наступному році провести два поєдинки у себе на батьківщині, в Лондоні: перший – проти обов"язкового претендента на титул Джона Руїза, а другий – об"єднувальний поєдинок з одним із братів Кличків.

За словами менеджера і тренера чемпіона Адама Бута, бій проти 37-річного Руїза, який у свій час двічі володів титулом WBA, відбудеться, ймовірно, у березні-квітні наступного року, тому що британець ще має відновитися після травми кисті, отриманої в поєдинку проти Миколи Валуєва. Ймовірно, місцем проведення обов"язкового захисту стане одна з лондонських спортивних арен.

Якщо Хей переможе Руїза, то його менеджмент буде готовий обговорити з одним із братів Кличків проведення об"єднавчого двобою влітку наступного року на стадіоні Вемблі в Лондоні. "Керівництво Вемблі вже шукає контакти зі мною, – розповів Бут. – Бій Хей проти Віталія або Володимира Кличка, став би однією з найбільш грандіозних подій в історії суперважкої ваги".

Адам Бут повідомив, що до проведення двобою проти Руїза він не збирається вести будь-які переговори щодо бою проти одного з братів Кличків, однак якщо Хей збереже свій титул, він і Річард Шафер будуть готові відновити переговори з представниками Кличко.

Нагадаємо, що цього року Хей двічі мав намір зустрітися з Кличком – спочатку з Володимиром, а потім з Віталієм, - але в перший раз цьому завадила травма британця, а вдруге Хей в останній момент відмовився від підписання контракту на бій, пославшись на нібито кабальні умови договору.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Хей має намір провести поєдинок проти Кличка в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути