понеділок, 09 листопада 2009 13:43

Хей розповів, з ким проведе перший захист свого титулу

Хей розповів, з ким проведе перший захист свого титулу

Англійський боксер-важковаговик Девід Хей заявив, що він проведе свій наступний бій з американцем Джоном Руїсом. Хей, який в ніч з 7 на 8 листопада переміг росіянина Миколу Валуєва, висловив упевненість, що він зможе нокаутувати Руїса. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

Руїс є обов"язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Цей титул Хей відібрав у Валуєва. Англієць підкреслив, що йому доведеться зустрітися з Руїсом, інакше WBA позбавить його чемпіонського звання.

Хей відзначив, що в 2010 році він планує провести поєдинки з братами Кличками, яким належать чемпіонські титули за іншими версіями.

Віталій Кличко 12 грудня 2009 року проведе захист титулу WBC (Всесвітня боксерська рада) в бою з американцем Кевіном Джонсоном, а Володимир Кличко на початку 2010 року зустрінеться на рингу з американцем Еді Чемберсом. У цьому бою Кличко-молодший захищатиме чемпіонські титули за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей розповів, з ким проведе перший захист свого титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути