понеділок, 09 листопада 2009 12:46

"Тепер я розумію, яку свиню мені підклав Валуєв" - Віталій Кличко

"Тепер я розумію, яку свиню мені підклав Валуєв" - Віталій Кличко

Чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко прокоментував перемогу Девіда Хея над Миколою Валуєвим у поєдинку за титул чемпіона світу WBA.

- Я коли ще до бою прочитав слова Валуєва про те, що вони мені підклали свиню, перехопивши Хея. Я спочатку це повз вуха пропустив. Але ось саме тепер я розумію – яку свиню мені підклав Валуєв!

Зараз ситуація ускладнюється, тому що у росіянина тепер поясу немає, а без нього він – просто Гігант, не більше. Результат бою для мене закономірний. Сил один одного нокаутувати не вистачить ні в того, ні в іншого. Я говорив, що виграє Хей за очками, але перемогу віддадуть Валуєву. Я знаю, що це не перший бій, коли Микола програє, а перемогу віддають йому. І тут думав, що судді роздільним рішенням все-таки збережуть пояс у Валуєва. Однак, з суддями я прорахувався.

Чому віддали Хею? Я не знаю подробиць контракту, який Хей підписав з Валуєвим. Але в мене є підозри, що Хей уже "у кошику" у Дона Кінга. А подальших планів Кінга я з цього приводу не знаю. Так що, думаю, з такою легкою душею і так швидко погодилися не просто так.

- А як зараз розвиватимуться події в суперважкому дивізіоні?

- До ворожки ходити не потрібно, сьогодні промоутером Хея є Кінг. Або як мінімум, співпромоутером... Опційні права йому належать. Думаю, що все буде робитися під матч-реванш.

- А ви то що плануєте робити з цим поясом?

- Не знаю, не можу поки нічого сказати. Тим більше що зараз треба домовлятися вже не з Хеєм, а з Доном Кінгом.

За матеріалами ТСН, МК

Зараз ви читаєте новину «"Тепер я розумію, яку свиню мені підклав Валуєв" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути