четвер, 20 вересня 2018 13:35

Хацкевич розповів, чому не грає Гармаш

Хацкевич розповів, чому не грає Гармаш
Динамо - Астана, передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича. Фото: dynamo.kiev.ua

Сьогодні київське "Динамо" стартує в Лізі Європи. Перед матчем своїми очікуваннями від гри поділився головний тренер "киян" Олександр Хацкевич.

"Астана" – достатньо досвідчена команда, є футболісти національних збірних. Під час останньої гри в чемпіонаті вони зробили кілька змін. Видно, що вони серйозно готуються, вже потренувалися в Києві. Ця команда 4 сезони на видноті.

В Астані небезпечні гравці групи атаки, вистачає креативних гравців. Все буде залежати від того, як зіграють наші футболісти.

Григорчук зараз не працює з командою. Я не з'ясовував, з яких причин. З ним команда сповідувала, як і "Чорноморець" свого часу, і "Габала", з якою ми грали, більш атакувальний футбол. Зараз я бачу, що команда в Європі грає більш організовано, дисципліновано в плані переходу з оборони в атаку. На цьому будується сучасний футбол", - сказав тренер.

Наставник також розповів про завдання команди в турнірі.

"Перше наше завдання в турнірі – це вихід з групи. Це престиж як самого клуба, так і країни. Ліга Європи – хороший турнір, для нашої команди зараз, мабуть, оптимальний. А щоб грати на рівні вище, – треба бути готовим.

Звичайно, ми не досягаємо тих результатів, яких хотіли би вболівальники. Але в нас достатньо молода команда, є багато наших вихованців. Але незалежно від того, скільки тобі років та який в тебе досвід, завдання для "Динамо Київ" у цьому турнірі – вихід з групи", – передає слова Хацкевича "Футбол24".

Також Хацкевич розповів, чому не потрапляє в склад Денис Гармаш.

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич зазначає, що у нього немає конфлікту з півзахисником Денисом Гармашем, але той має виконувати вимоги тренерів на полі.

"Гармаш досвідчений дорослий гравець. Я індивідуально з ним розмовляю і більш дорослі хлопці в команді з ним спілкувалися. Він все розуміє. Головне, щоб він виконував те, що потрібно, на футбольному полі та що я від нього вимагаю.

Жодних конфліктів у нас із ним немає, але є вимоги. Якщо футболіст виконує їх, – він грає. Якщо не виконує, то хтось буде краще, хтось гірше... Це лише сама гра покаже.

Денис готується до гри, а буде він завтра грати чи ні – це вже ми завтра приймемо рішення", – сказав наставник "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич розповів про свої стосунки з Суркісом і гравцями "Динамо"

Сьогодні о 20:00 "Динамо" зіграє проти "Астани". Gazeta.ua проведе текстову онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, чому не грає Гармаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути