понеділок, 08 квітня 2013 14:53

Гравці "Шахтаря" співали "чемпіони, чемпіони" на "Олімпійському"
18

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Найочікуваніший матч весни у чемпіонаті України зібрав на трибунах "Олімпійського" близько 67 тисяч глядачів. Майже всі місця на арені фіналу Євро-2012 були заповнені. До речі, атмосфера поєдинку, настрій вболівальників та ажіотаж навколо дербі трохи нагадував наш спільний з поляками турнір.

Перед матчем та у перерві для глядачів співав гурт "Тінь сонця", а футболістів, які виходили на поле, зустрічали справжні українські козаки.

Фан-сектор "Динамо" розгорнув величезний банер з козаком і написом "Не згасне полум'я слави". Слова підтвердили ділом. На початку першого тайму фани влаштували яскраве файєр-шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вийшла видовищна гра рівня Ліги чемпіонів" - Луческу

Натхнені таким видовищем кияни першими відкрили рахунок. На 10-й хвилині матчу відзначився Андрія Ярмоленко. Трибуни шаленіли від радості.

Потім на полі було багато боротьби і жовтих карточок. Боролися настільки безкомпромісно, що Лукман Аруна на 23-й хвилині перелетів через рекламні щити. Обійшлося без ушкодження. Футболіст швидко повернувся на поле.

На 42-й хвилині Ярмоленко залишився без бутси. Арбітр матчу Віталій Годулян попросив футболіста привести себе у порядок за межами поля. Андрій швидко взувся, але ще хвилини дві не зміг вступити у гру. У десятьох господарі пропустили гол імені Мхітаряна-Сілви. М'яч таки записали на Генріха. Таким чином вірменин оформив дубль у дербі з Києвом. Загальний рахунок його голів дійшов до 21 м'яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Годулян хотів показати, що він господар" - Блохін

Але повернемося до Ярмоленка. Футболіст намагався звернути на себе увагу Годуляна і вийти на поле. Своєму підопічному взявся допомагати і Олег Блохін, але м'яч весь час був у грі і суддя знаходився обличчям до гравців. Відповідно, спиною до лавки запасних "Динамо".

Після забитого голу Ярмоленко саркастично поаплодував резервному рефері. Після першого тайму Андрій підійшов до Годуляна за поясненням. Слова арбітра, здається, заспокоїли динамівця. І правда, суддя діяв чітко за правилами.

А без вилучення таки не обійшлося. Другу жовту отримав Ярослав Ракицький. Йшла 90-а хвилина гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" - "Шахтар" - 1:2. LIVE

Після фінального свистка гравці "Шахтаря" підійшли до своїх вболівальників і заспівали "ole, ole, ole, campione, campione".

Мають право. Після 23-го туру прем'єр-ліги "гірники" лідирують з 17-очковим відривом від другого місця.

А наступний матч на "Олімпійському" "Динамо" зіграє аж за два тури. 27 квітня кияни приймуть дніпропетровський "Дніпро".

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" співали "чемпіони, чемпіони" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути