понеділок, 08 квітня 2013 08:44

"Вийшла видовищна гра рівня Ліги чемпіонів" - Луческу

"Вийшла видовищна гра рівня Ліги чемпіонів" - Луческу
"Виграли ми, але шанси у "Динамо" теж були" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував хід гри у матчі проти київського "Динамо". Нагадаємо, донеччани здобули перемогу з рахунком 1:2.

"Такі ігри повинні бути у чемпіонаті, це було б добре. Відзначу атмосферу. Виграли ми, але шанси у "Динамо" теж були, щоб виграти. Напевно, ми були більш наполегливі, в атаці забили двічі і достатньо моментів створили. Припускали перед грою, що у "Динамо" хороша фізика, у них добре підготовлені гравці середньої лінії. Ми трохи були швидшими, вибуховішими і технічнішими. Вийшла видовищна гра рівня Ліги чемпіонів.

Звичайно, є бажання, щоб було більше таких ігор і так вболівали, як стадіон "Олімпійський". Хороша атмосфера. На мій погляд, "Динамо" провело кращу гру чемпіонату з тих, які ми дивилися. Це добре для українського футболу", - цитує Луческу "Чемпионат.com".

"Чи вплинуло вилучення Ракицького? Відразу була думка, зробив заміну. Із самого початку була агресивна гра, вилучення передбачалося, так і сталося. Помилилися ми і вилучили в підсумку його. Віддали всі сили, хотів би зазначити, що кожен щось зробив для позитивного результату. Стоїть завдання не награти молодих футболістів у чемпіонаті, стоїть завдання домагатися успіху в Європі.

Думаю, топ-команди Європи теж ставлять завдання і повинні домагатися результату незалежно від того, хто у складі. Не хотілося б повертатися в минуле, коли українські команди не проходили кваліфікації в єврокубках. Треба будувати команду, яка буде відповідати рівню Ліги чемпіонів. Хочу, щоб талановиті гравці з України зростали і могли досягати високих результатів.

Важка гра видалася і для судді. Знали, що суперник потужніше, будуть єдиноборства, ми навряд чи могли протистояти цим компонентам "Динамо". Якщо порівнювати, "Динамо" було потужніше, швидше і сильніше на другому поверсі, а ми внизу. Нашій команді потрібні зони, щоб вриватися", - зазначив румунський фахівець.

Зараз ви читаєте новину «"Вийшла видовищна гра рівня Ліги чемпіонів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути