Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2009 12:23

Голкіпера "Базеля" оштрафовано за те, що він тягав партнера за волосся (ВІДЕО)

Голкіпера "Базеля" оштрафовано за те, що він тягав партнера за волосся (ВІДЕО)

Аргентинського голкіпера швейцарського футбольного клубу "Базель" Франко Костанцо оштрафовано керівництвом "Базеля" за те, що він тягав партнера по команді за волосся під час матчу. Про це повідомляє агентство Reuters. Костанцо не зміг приборкати емоції в кінці гри чемпіонату Швейцарії з "Цюріхом" (1:1).

Відразу після фінального свистка Костанцо почав висловлювати претензії захисникові Біжу Фераті. Той відштовхнув воротаря, що розсердило Костанцо. Голкіпер схопив Фераті за волосся і тягав його до тих пір, поки пару не розняли інші футболісти "Базеля" і гравці "Цюріха".

У заяві "Базеля" поведінка Костанцо названа неприйнятною. Сума, на яку оштрафовано голкіпера, не вказана. При цьому в заяві говориться, що Костанцо збереже капітанську пов"язку в "Базелі".

Після гри Костанцо вибачився перед партнерами і підкреслив, що цей інцидент був першим в його кар"єрі. Голкіпер пообіцяв більше не допускати подібних ситуацій.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіпера "Базеля" оштрафовано за те, що він тягав партнера за волосся (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути