вівторок, 30 вересня 2008 11:25

Футболісти "Барселони" посадили п"ятьох своїх уболівальників у в"язницю

П"ятеро вболівальників "Барселони" було затримано за участь в масових безладах після каталонського дербі, що відбулося в минулі вихідні в Барселоні. За повідомленнями іспанської преси, всі вони є членами найбільшої фанатської організації "Барселони", "Бойшос ноїс".

Вони звинувачуються в участі у масових безладах і бійках. Наразі затримані знаходяться у в"язниці, і іспанські футболісти з боротьби з футбольним насильством упевнені, що всі вони отримають різні терміни тюремного ув"язнення, оскільки цій проблемі в Іспанії останнім часом приділяється все більше і більше уваги.

Нагадаємо, що в матчі проти "Еспаньола", що закінчився перемогою "Барселони", фанати влаштували барвисте шоу з застосуванням забороненої на іспанських стадіонах піротехніки та з банерами, що закликають "прибрати з нашого міста цей "Еспаньол", а після закінчення матчу в місті почалися безлади.

Існує версія, що гравці "Барселони" самі спровокували своїх уболівальників на подібні дії, коли дуже бурхливо святкували переможний гол прямо перед сектором з найактивнішими фанатами. Сам "Еспаньол" відмовився від будь-яких претензій до суперника та санкції до гравців застосовані не будуть. "Барселона" ж може на декілька найближчих матчів залишитися без підтримки своїх вболівальників.

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Барселони" посадили п"ятьох своїх уболівальників у в"язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути