четвер, 28 грудня 2006 11:52

ФІФА помилилась у підрахунку голосів: найкращий гравець світу - Зідан

 

Іспанське спортивне видання Marca сьогодні розповсюдило сенсаційну інформацію про те, що ФІФА визнала помилку в підрахунку голосів під час визначення найкращого футболіста світу-2006. Нагадаємо, що у опитуванні за участі тренерів та капітанів національних збірних, переміг капітан збірної Італії Фабіо Каннаваро, 33 роки. Проте, представники Зінедіна Зідана, 34 роки, який посів друге місце в голосуванні, заявили, що в підрахунку голосів була помилка і вимагали перерахунку. Сьогодні ФІФА офіційно оголосила нові результати: кращим гравцем світу 2006-го року визнаний Зінедін Зідан. Півзахисник збірної Італії повинен буде повернути приз, який передадуть новому власникові 30-го грудня під час невеликої церемонії в Монако. Таким чином, Зідан і Каннаваро помінялися місцями в трійці найкращих, і стали першими і другими відповідно, позиція Роналдіньо після перерахунку голосів не змінилася, бразилець так і залишився третім.

Офіційні результати голосування було оприлюднено 18 грудня в Цюріху. Згідно з ними Каннаваро набрав 498 очок, а Зідан - 454.

Поки що цю інформацію сайт ФІФА не підтверджує. Але якщо вона дійсно виявиться достовірною, то Зідан отримає приз ФІФА вчетверте. Раніше він вигравав у 1998-му, 2000-му та 2003-му роках.

Зідан, колишній гравець французького "Бордо", італійського "Ювентуса" та іспанського "Реалу", виграв усі найголовніші командні та індивідуальні титули світового футболу. Після Кубка світу-2006 Зізу завершив ігрову кар"єру.

P.S. Сьогодні в Іспанії святкують День дурня.


Зараз ви читаєте новину «ФІФА помилилась у підрахунку голосів: найкращий гравець світу - Зідан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути