середа, 05 березня 2008 13:36

Федерер розкритикував свого переможця

Перша ракетка світу швейцарець Роджер Федерер розкритикував гру британського тенісиста Енді Мюррея, якому він поступився в стартовому матчі турніру АТР в Дубаї.

"Мені здається, що його гра нітрохи не змінилася з тих пір, як ми вперше грали з ним у фіналі турніру в Бангкоку в 2005 році. Не те щоб я розчарований, але мені хотілося б думати, що він хоч щось в ній змінив", - заявив Федерер.

"Енді будує свою гру на помилках суперника. Він грає глибоко під задньою лінією, а це означає, що йому треба дуже багато пересуватися, - додав лідер світового тенісу. - Мюррею потрібно вигравати самостійно, а не чекати подарунків від суперника", - додав швейцарець.

Мюррей з думкою Федерера не погодився: "Всі бачили мій матч проти Рафаеля Надаля минулого року на Australian Open. Я грав дуже близько до задньої лінії і багато ризикував, тому що саме так потрібно діяти проти Надаля. Але проти Федерера так грати не можна і я не діятиму так проти тих, хто може зіграти в захисті як Федерер".

Британець вказав на помітний прогрес в своїй грі за останній час: "Моя подача стала набагато кращою за останні два роки. Я швидше пересуваюся по корту, та і психологічно відчуваю себе набагато краще. Є речі в моїй грі, які потрібно поліпшити, але для цього потрібний час. Цього року я почну працювати над ними".

До матчу на турнірі в Дубаї Федерер і Мюррей двічі зустрічалися на турнірах АТП, вигравши по одному матчу. Для швейцарця турнір в Дубаї був першим після Відкритого чемпіонату Австралії, де він поступився в півфіналі майбутньому переможцеві сербу Новаку Джоковічу.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Федерер розкритикував свого переможця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути