понеділок, 19 листопада 2007 15:52

Енен виступила з гнівною критикою тенісних шахраїв

Перша ракетка світу Жюстін Енен вважає, що тенісні чиновники не повинні закривати ока на дії шахраїв і довічно дискваліфікувати тих спортсменів, хто буде спійманий на ставках, повідомляє www.champion.com.ua.

- Я абсолютно не допускаю цього. Такого не повинно траплятися в тенісі, - заявила Енен. - Тих, хто дозволяє собі робити ставки, потрібно без сумнівів дискваліфікувати довічно. 

Останнім часом декілька тенісистів зізналися, що їм пропонували гроші за програш того або іншого матчу. Крім того, у Міжнародної федерації тенісу викликають підозри коефіцієнти ставок в букмекерських конторах на деякі тенісні матчі.

- Я можу сказати вам, що ніколи не чула нічого подібного і ніхто не звертався до мене з такими пропозиціями. Але якщо ми говоримо про незаконні ставки, значить, це має місце бути, - додала бельгійка.       

- Не так просто розібратися в тому, що відбувається, тому що у нас в даний час немає ніяких доказів, - підсумувала Енен. - Для мене це рівноцінно допінгу. Не більше і не менше.

Зараз ви читаєте новину «Енен виступила з гнівною критикою тенісних шахраїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути