понеділок, 13 жовтня 2008 16:50

Ель Каддурі повертається до тренувань з "Динамо"

Після матчу "Фенербахче" - "Динамо" захисник киян Бадр Ель Каддурі зміг покинути поле стадіону "Шюкру Сарачоглу" лише за допомогою медиків. В середині другого тайму турецький футболіст Казім Казім намагався відібрати у Бадра м"яч, сильно вдаривши його по голеностопу. Через травми марокканець пропустив гру чемпіонату України проти ФК "Харків". Зараз динамівець почуває себе набагато краще.

- Вже все добре, у неділю та понеділок вранці тренувався в загальній групі. Під час матчів збірних їздив до Марокко, але не грати за національну команду, а на консультацію у лікаря. У клініці провели обстеження і сказали, що немає нічого страшного. Звичайно, оразу після удару по нозі боявся, що це може бути щось серйозне. Мені було дуже боляче, нога постійно нагадувала про себе, але наступного дня стало краще. Зараз все минулося, хоча ступати не її ще незручно. Думаю, зможу зіграти вже в наступному матчі з "Зорею", якщо тренер випустить мене на полі.

"Про Футбол"

Зараз ви читаєте новину «Ель Каддурі повертається до тренувань з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути