середа, 26 травня 2010 14:16

"Є ряд клубів, які слідкували за мною протягом сезону" - Яковенко

"Є ряд клубів, які слідкували за мною протягом сезону" - Яковенко
Олександра Яковенка не було в заявці на матч проти Литви. 21-го числа, у спарингу проти "Нафтовика", 22-річний футболіст травмував задню поверхню стегна.

Після матчу з Литвою Яковенко поділився з "Gazeta.ua" своїми враженнями від гри.

"Рахунок 4:0 говорить сам за себе. Але команді ще не вистачає зіграності. Думаю, у наступних матчах вона з'явиться. Хоча це і перший матч для тренерського штабу хвилювання я не помітив. Збір ще не закінчився і у нас ще багато часу. Кожен день приносить щось нове і цікаве. Все позитивно і колектив дуже дружній."

Яковенко майже п"ять років виступає за бельгійські клуби. Сезон, проведений в оренді у "Вестерло" цілком можна назвати успішним − 10 забитих м"ячів і 8 гольових передач, при цьому Сашко відзначився тричі у чотирьох матчах плей-офф, що завершували ігровий рік.

З "Вестерло" Яковенко повернувся в "Андерлехт", якому належать права на футболіста. Відпустка у брюссельському клубі триватиме до 28 червня.

"У мене з "Андерлехтом" ще два роки діючого контракту. Поки що я думаю тільки про це. Нас чекає дуже серйозна підготовка до чемпіонату та Ліги Чемпіонів так що влітку робота кипітиме. Якщо будуть якісь інші варіанти, то ви про це дізнаєтесь".

Преса писала про інтерес до українця бельгійського "Гента" та харківського "Металіста".

"Насправді, є ряд клубів, які цікавляться мною і які слідкували за мною протягом цього сезону. Побачимо."

Нагадаємо, у вівторок національна збірна України з футболу перемогла Литву – 4:0. "Дублями" відзначилися Олександр Алієв та Андрій Шевченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Є ряд клубів, які слідкували за мною протягом сезону" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути