Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2010 10:46

"В "Андерлехта" немає стільки грошей на Жажу" - Маркевич

"В "Андерлехта" немає стільки грошей на Жажу" - Маркевич

Вчора ЗМІ поширили інформацію про те, що бельгійський "Андерлехт" за лідера харківського "Металіста" Жажу Коельо пропонує 7 млн. євро плюс додаткові бонуси. Харків'яни ж узяли паузу для роздумів і запропонували "Андерлехту" відпустити до них Олександра Яковенка.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич спростував цю інформацію.

"Скільки ви говорите? 7 мільйонів ... Та у них стільки грошей немає, - каже Мирон Богданович. - Це чергова качка журналістів. Поки по Жажі ми офіційних пропозицій не отримували."

Звичайно, мені б хотілося, щоб Олександр Яковенко грав у мене в команді, але він же не вільний агент, щоб його так просто дістати. Це також тільки чутки."

Попит на 22-річного півзахисника після вдалого сезону виріс і проблем у покупцях немає. В його послугах зацікавлений віце-чемпіон і володар Кубка Бельгії 2010 "Гент".

Клуби вже готові домовлятися про перехід гравця, однак поки чекають, коли настане ясність із майбутнім головного тренера команди легендарним Мішелем Прюдоммом, на якого претендують "Твенте", "Порту" і "Аль Шабаб". Однак, незалежно від майбутнього тренера, "Гент" хотів би домовитися з "Андерлехтом" про перехід Яковенка.

За матеріалами Турнір, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"В "Андерлехта" немає стільки грошей на Жажу" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути