середа, 26 березня 2008 09:56

Драбіковський впізнав молодчиків підозрюваних в нападі на нього

Драбіковський впізнав молодчиків підозрюваних в нападі на нього
Співробітниками карного розшуку Шевченківського району Києва затримано трьох чоловіків, яких підозрюють у бандитському нападі на голову суддівського комітету Федерації баскетболу України Володимира Драбіковського. Наразі триває слідство по виявленню замовника нападу, після чого справу буде передано до суду.

Напад на одного з найавторитетніших баскетбольних арбітрів країни було здійснено 28 лютого – тоді Драбіковський одержав струс мозку та ушкодження грудної клітини і перелом пальця на руці. Рефері одразу ж заявив, що пов"язує цей інцидент виключно зі своєю професійною діяльністю.

Володимир Драбіковський підтвердив, що це - ті самі молодчики, які били його в під"їзді молотком і металевими трубами. Інших деталей ходу слідства арбітр поки не почав розкривати

Сам Драбіковський вже виписався з лікарні. Операція на роздробленому пальці пройшла успішно, зараз він проходить реабілітацію. Володимир розраховує повернутися до суддівства поєдинків  плей-офф Суперліги.

"Сегодня" 
Зараз ви читаєте новину «Драбіковський впізнав молодчиків підозрюваних в нападі на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути