четвер, 19 грудня 2019 20:26

"Допомагати своїй країні та бути патріотом – це не злочин"- Зозуля прокоментував скандал з фанами "Райо Валєкано"

Нападник "Альбасете" Роман Зозуля провів спеціальну прес-конференцію разом із керівництвом клубу , на якій прокоментував інцидент у матчі проти "Райо Вальєкано". Під час матчу фанати назвали його нацистом, а поєдинок був перерваний.

"Я хочу повідомити, що коли в Україні розпочалася війна, у нас не було армії, тому добровольці намагалися допомогти. Наш фонд ніколи не купував зброю чи будь-які інші речі для бою, а виключно для збереження життів захисників нашої країни. Ми з колегами купували автомобілі швидкої допомоги, їжу, одяг. Я вважаю, що допомагати своїй країні та бути патріотом – це не злочин.

Ми знаємо, що війна – це щось жахливе. Я постійно відвідував лікарні і регулярно бачив хворих та поранених. Я повинен бути частиною допомоги моїй країні. Я дуже мало розповідав про те, що я роблю – міг би розказати набагато більше. Ми допомагаємо, зокрема, лікарням та хворим на рак.

Автор: З відкритих джерел
 

Хочу пригадати той момент, коли підписав контракт з "Райо Вальєкано". Після підписання угоди я зустрівся в офісі клубу з керівництвом, після чого мені повідомили, що фанати не хочуть, щоб я за них грав. Я спитав чому і отримав відповідь, що мене вважають фашистом. Це було вперше, коли мене назвали фашистом. Коли я спитав їх, чому мене так називають, то почув, що це через те, що я допомагаю армії моєї країни, а вони в той же час воювали на Донбасі на іншому боці. Я хочу лише передати їхні слова – 6 фанатів "Райо Вальєкано" зараз воюють на боці іншої держави", – передає слова Зозулі "Футбол 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський журналіст жорстко висловився на рахунок Ракицького

Матч 20-го туру сегунди "Райо Вальєкано" – "Альбасете" був зупинений. Після перерви гості відмовилися виходити на поле через образи місцевих фанатів на адресу Романа Зозулі, які назвали українця нацистом. Доля матчу буде вирішена пізніше.

Зараз ви читаєте новину «"Допомагати своїй країні та бути патріотом – це не злочин"- Зозуля прокоментував скандал з фанами "Райо Валєкано"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути