четвер, 19 грудня 2019 17:06

Російський журналіст жорстко висловився на рахунок Ракицького

Російський журналіст жорстко висловився на рахунок Ракицького
Ярослав Ракицький у січні 2019 року став гравцем "Зеніта", Фото. з відкритих джерел

Російський журналіст Олексій Павлюченко висловив свою думку на рахунок виступів за "Зеніт" українського захисника Ярослава Ракицького.

"Команда стала чемпіоном. Ракицький вніс свою лепту. Правда, у мене склалася думка, що "Зеніт" купував не надійного захисника, а плеймейкера. Ракицькому пощастило, що Газпром ще розщедрився на придбання опорного півзахисника Барріоса. Колумбієць влітку з'їв на Кубку Америки самого Мессі. Він справжній пітбуль, що випалює опорну зону, як в кращі роки Тимощук. При такій страховці Ракицький міг зосередитися на своїх радіокерованих передачах. Тричі забив зі штрафних. Голи з прямими конкурентами - "Локомотивом" і "Краснодаром" - виявилися на вагу золота. Хоча у всіх трьох випадках помилялися воротарі. Що стосується його оборонних дій, залишаюся при своїй думці – Ракицький посередній гравець. І з віком його якості навряд чи стануть кращі. Це тільки коньяк з роками стає краще" - цитує Павлюченка "Чемпіон"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії знову хочуть об'єднаний чемпіонат. Цього разу без України

Ярослав Ракицький 10 років грав за "Шахтар". В січні 2019 року перейшов у "Зеніт" за 10 млн євро. У першому своєму сезоні в Росії став чемпіоном країни. Після переходу в РПЛ перестав викликатися до збірної України. В листопаді офіційно завершив виступи за збірну.

Зараз ви читаєте новину «Російський журналіст жорстко висловився на рахунок Ракицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути