Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 17:10

Донадоні готовий очолити збірну Ватікану

Головний тренер збірної Італії Роберто Донадоні вважає, що відношення людей до його кар"єри в національній команді схоже на відношення до Папи Римського Бенедикта XVI, повідомляє www.championat.ru.

- Я, як тренер збірної, схожий на Папу Римського Бенедикта XVI. Він був вибраний, щоб продовжувати справу Іоанна Павла II, а всі люди зберігають пам"ять про поляка в свойому серці. Також і моє призначення було несподіваним, після того, як Ліппі виграв зі збірною чемпіонат світу. Ми не могли уникнути порівнянь, але зараз я бачу, що в цьому плані відбулися зміни. Критика - це частина футболу, люди хочуть всього і відразу, - заявив Донадоні.

Також наставник заявив, що не відмовився б очолити збірну Ватікану:

- Я професіонал і працюю там, куди мене звуть. Якби Ватікан захотів би обзавестися конкурентоздатною збірною, і я був запрошений на посаду тренера, я був би радий запрошенню.

Збірна Італії під керівництвом Донадоні, перемігши минулої суботи на виїзді шотландців, достроково завоювала путівку на Євро-2008.
Зараз ви читаєте новину «Донадоні готовий очолити збірну Ватікану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути