неділя, 18 травня 2008 15:41

До бою проти Кличка Пітер зустрінеться або з Харрісоном, або зі Скелтоном

Промоутери Дон Кінг і Френк Уоррен домовилися про те, що чемпіон WBC в суперважкій вазі нігерієць Семюел Пітер проведе поєдинок в Лондоні 12 липня, і його суперником стане або Одлі Харрісон, або Метт Скелтон.

Для Пітера цей бій стане "проміжним" перед призначеним на жовтень поєдинком проти почесного чемпіона WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка.

Зі слів Уоррена, остаточне рішення щодо кандидатури суперника для чемпіона світу буде ухвалене на цих вихідних, але він сам схиляється до Одлі Харрісона, який перемагав Пітера в любителях.

"Я досяг угоди з Доном Кінгом про те, що чемпіон WBC Семюел Пітер виступить в Лондоні 12 липня, - сказав Уоррен. - В протилежному кутку буде або Метт Скелтон або Одлі Харрісон. На вихідних я проведу переговори зі всіма зацікавленими сторонами, і в понеділок зроблю офіційне оголошення. Іронія, але Харрісон переміг Пітера в любителях і вважався перспективнішим боксером, коли вони обидва перейшли в професіонали".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «До бою проти Кличка Пітер зустрінеться або з Харрісоном, або зі Скелтоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути