середа, 06 серпня 2008 12:10

Для "Азовмаша" побудують суперсучасний стадіон (ФОТО)

"Азовмаш" уклав договір на будівництво спортивно-видовищного комплексу "Маріуполь-сіті". За словами генерального директора "Азовмаша" Ростислав Клименка, тендер на вивчення можливостей підрядників тривали півроку.

Центр площею 90 тисяч квадратів побудують в центрі міста (район 1000 дрібниць). Азовмашовці ставлять терміни не більше двох років, повідомляє "Чемпіон".

"Маріуполь-сіті" - наймасштабніший проект у місті. За плануванням і насиченістю не матиме собі рівних і в Україні, заявив на презентації майбутнього будівництва Ростислав Клименко.

Центральний об"єкт спортивно-видовищного центру - стадіон, місткістю 10 тисяч глядачів. Арена буде пристосована як для спортивних заходів, так і для концертних. Тут не соромно буде зустрічати зірок шоу-бізнесу найвищого рівня, говорить Ростислав Клименко. У комплексі запланований і конференц-зал на 1000 чоловік.

Басейни, зони відпочинку, дитяче містечко, салони краси, ресторани і магазини, зручна транспортна розв"язка, готельний комплекс і найбільша автостоянка в місті - це складові майбутнього проекту.

Будуватиме "Маріуполь-сіті" буде компанія "Герць". Підрядники обіцяють, що залучать до будівництва кращі європейські компанії.

Зараз ви читаєте новину «Для "Азовмаша" побудують суперсучасний стадіон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути