понеділок, 03 листопада 2008 12:59

Динамівець Бангура очолив список бомбардирів Прем"єр-ліги

Перемога над львівськими "Карпати" в рамках 13-го туру прем"єр-ліги чемпіонату України, "Динамо" достроково стало чемпіоном першого коло сезону 2008/2009. Маючи відрив від найближчого переслідувача, харківського "Металіста", в сім очок, динамівці стали недосяжними для своїх опонентів.

Наша команда не програє рівно три місяці - останню поразку підопічні Юрія Сьоміна потерпіли від "Металіста" 2 серпня. За цей час "Динамо" провело 18 поєдинків в трьох різних турнірах - чемпіонаті України, національному Кубку і Лізі чемпіонів. За цей час команда взяла 14 перемог і чотири матчі звела внічию (три з них - в Лізі чемпіонів).

Перемога над "Карпатами" стала для "Динамо" дев"ятою підряд. У 28-ми останніх поєдинках динамівці не йдуть з поля хоч би без одного забитого м"яча. Для того, щоб побити свій же рекорд результативності, нашим футболістам необхідно в двох останніх турах першого круга також засмутити воротарів ФК "Львів" і "Шахтаря".

Вперше в нинішньому сезоні гонку бомбардира очолив Ісмаель Бангура. На рахунку гвінейця вже 11 м"ячів. Якщо Ісмаель не втратить голеве чуття, то йому буде цілком під силу побити рекорд результативності чемпіонатів України, який належить динамівцям - колишньому Сергію Реброву і нинішньому Максиму Шацьких (у різні роки нападаючі забивали по 22 м"ячів).

Список бомбардирів:

Ісмаєль Бангура "Динамо"- 11 (1)

Джексон "Металіст" - 9 (1)

Артем Мілевський "Динамо" - 7(1)

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Динамівець Бангура очолив список бомбардирів Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути