вівторок, 14 серпня 2018 22:19

"Динамо" перемогло "Славію", але гра киян залишила неоднозначне враження

"Динамо" перемогло "Славію", але гра киян залишила неоднозначне враження
Динамо важко далася перемога над Славією

"Динамо" пройшло до четвертого кваліфікаційного-раунду Ліги чемпіонів після домашньої перемоги над чеською "Славією" – 2:0. Відзначилися Вербич і Бесєдін.

Перемога киян залишила неоднозначні враження. За рахунком вбачається впевнена перевага українського клубу, а за грою чехи знову не виглядали гіршими. Киянам пощастило, що польський арбітр зарахував другий гол. У ситуації з м'ячем Артема Бесєдіна цілком можна було свистіти про положення поза грою. Добре, що суддя не зарахував гол "Славії". Принаймні офсайд у Бесєдіна виглядав переконливіше.

"Динамо" знову не показало тієї гри, яку ми бачили в матчі з "Шахтарем". Схоже, що ніхто з динамівців окрім Беньяміна Вербича не мріє про розвиток кар'єри. Лише словенець намагався творити на полі, тоді коли решта гравців жила однією мрією – не пропустити. Це зрозуміло фахівцям, адже мова йде про 30 мільйонів доларів за вихід в Лігу чемпіонів, але ніяк не зрозуміло глядачам. Чому команда в матчі з "Шахтарем" може зіграти красиво, а зі "Славією" виникають серйозні проблеми.

Важко уявити, що покажуть кияни в основному раунді Ліги чемпіонів, якщо туди все ж проб'ються. Тішить лише, що команда вчиться на своїх помилках. Принаймні минулорічної ганьби з – 0:2 від "Янг Бойз" цього разу вдалося уникнути.

Схоже, що ніхто з динамівців окрім Беньяміна Вербича не мріє про розвиток кар'єри

Всі чекають появи на полі куплених улітку бразильців Че Че, Буено і Сідклея. Але поки складається враження, що селекційна служба киян працює за своїм планом, а головний тренер Олександр Хацкевич – за своїм. Андрієвский, за якого ніхто не дасть 5 мільйонів доларів, поки що на полі частіший гість, ніж усе бразильське тріо.

Складається враження, що головний тренер "Динамо" шукає в центрі поля креативу, але не знаходить його в діях центральних півзахисників. Через це тасує їх у кожній грі. Можливо, з одужанням Шапаренка до наступного раунду проблем у Олександра Хацкевича стане менше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" - "Славія" 2:0, кияни проходять в наступний раунд Ліги чемпіонів

В останньому раунді відбору кияни поміряються силами з переможцем пари "Аякс" – "Стандарт"



Голи:
1:0 – 11 Вербич, 2:0 – 74 Бесєдін.
Динамо
Бойко, Кадар, Бурда (Шабанов, 75), Пиварич, Кенджьора, Шепелєв (Буяльський, 88), Сидорчук, Циганков (Морозюк, 90), Вербич, Гармаш, Бесєдін.
Славія
Коларж, Дели, Боржил, Цоуфал, Нгаде-Нгаджуи, Соучек, Гушбауэр (Фридрих, 85), Сикора, Стох, Змргал (Бэлуцэ, 68), Тецл (Шкода, 75).
Попередження:
Гушбауэр (38), Коварж (39), Фрідрих (45), Боржил (87), Цоуфал (89).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Славію", але гра киян залишила неоднозначне враження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути