понеділок, 10 квітня 2017 00:45

"Динамо" скоротило відрив від "Шахтаря"

"Динамо" скоротило відрив від "Шахтаря"
Андрій Ярмоленко відзначився дублем

На столичному НСК "Олімпійський" завершився останній матч 24-го туру чемпіонату України з футболу. Київське "Динамо" приймало донецький "Олімпік" і обіграло суперника з рахунком 4:0.

Кияни володіли повною перевагою впродовж всього матчу. На 21-й хвилині рахунок відкрив Артем Бесєдін. Після навісу Морозюка першим на м'ячі виявився Бесєдін і головою вколотив м'яч у ворота. А за 5 хвилин, на 26-й, рахунок подвоїв Андрій Ярмоленко. Після сильного удару з-за меж штрафного Махарадзе зіграв не кращим чином і м'яч влетів у ворота.

На початку другого тайму, на 51-й хвилині, Денис Гармаш зробив рахунок великим. Після передачі Сидорчука Гармаш вийшов один на один і з лінії штрафного пробив без шансів для Махарадзе.

На 65-й хвилині Ярмоленко зробив дубль. Бесєдін передачею по центру вивів Ярмоленка на ударну позицію, але Андрій бити не став, обвів Махарадзе, після чого закотив м'яч у порожні ворота - 4:0.

Динамо - Олімпік 4:0 (2:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 21 Бесєдін, 2:0 - 26 Ярмоленко, 3:0 - 51 Гармаш, 4:0 - 65 Ярмоленко.

Динамо - Коваль, Пантич, Віда, Кадар, Морозюк, Шепелєв (Рибалка, 64), Антунеш, Сидорчук (Федорчук, 70), Ярмоленко, Гармаш (Буяльський, 79), Бесєдін.

Олімпік - Махарадзе, Олійник, Гришко, Іллой-Айєт, Немчанінов, Богданов, Гошкодеря (Хомутов, 79), Гринь, Поступаленко (Цимбалюк, 46), Моха, Матяж (Гемега, 46).

Попередження: Морозюк (58), Іллой-Айєт (60), Гришко (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв перший матч у чемпіонаті України

"Динамо" набрало 52 очки і скоротило відрив від донецького "Шахтаря" (63) до 11 балів. В "Олімпіка" залишилося 35 балів на рахунку.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" скоротило відрив від "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути