середа, 23 травня 2018 14:55

"Динамо" придбає чемпіона Бразилії, якого порівнюють із Фредом

"Динамо"  придбає чемпіона Бразилії, якого порівнюють із Фредом
Київське "Динамо" купує чемпіона Бразилії. Фото: footballhub

Київське "Динамо" близьке до підписання 25-річного центрального півзахисника Даніло дас Невеса Пінейро, або просто Че Че. Плеймейкер "Палмейраса" вже найближчими днями стане гравцем "киян".

"Че Че дебютував на професійному рівні 2015-го в 22-річному віці. Вже за три місяці його помітили скаути Понте Прети і запросили до команди бразильської серії "Б". Через манеру ведення гри його часто порівнюють з гравцем "Шахтаря" Фредом. За оцінками сайту transfermarkt.com, 25-річний півзахисник коштує 3,75 мільйона євро. Че Че – універсал і може закрити кілька позицій. Але найкомфортніше він себе почуває у центрі півзахисту. Також бразилець може зіграти опорного півзахисника і правого захисника. Че Че володіє гарним стартовим ривком та технікою, що дозволяє йому самотужки обіграти кількох суперників і створити додаткові зони для партнерів в атаці",- розповідає footballhub.com.ua.

"Я переговорив з Че Че. Він сказав, що потрібно узгодити ще мінімальні подробиці з Динамо для переходу. Також хавбек заявив, що він дуже радий можливості пограти в Європі", - сказав бразильський журналіст.

До вашої уваги підбірка яскравих індивідуальнх дій Че Че.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" назвав космічну ціну за Фреда

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чи залишиться тренер та які позиції команда підсилить під час трансферного вікна.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" придбає чемпіона Бразилії, якого порівнюють із Фредом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути